Letní prázdniny 2019

28. 01. 2019

Vzhledem k tomu, že se začínají plánovat letní dovolené, přidáváme pár poznámek k letnímu programu. Nejdříve akce, které pořádáme my:

Soustředění Skokanů

Není pro Skokany sice povinné, ale budeme rádi, když se nám podaří se s účastí přiblížit ke 100% :) Soustředění má totiž 1000 plusů a žádné mínusy. 

termín: 18. - 23. 8. 2019

Příměstský kemp

Náš příměšťák na Rosničce je ideální program pro děti, když je máte o prázdninách týden ve městě.

termín 5. - 9. 8. 2019

Pro kluky zažrané do basketu, však není k zahození vyzkoušet basketbalový kemp jinde. Poznají nové kamarády, poměří se třeba s lepšími soupeři a leccos se přiučí od jiných trenérů nebo basketbalových osobností.

Ruku do ohně dáme za příměstský kemp v Podolí: https://www.basketbalove-kempy.cz/ a za basketbalový kemp v Jičíně: https://www.jicincamp.cz/2018/index.php

Na těchto kempech bude již poněkolikaté působit jako trenér také trenér Skokanů - Petr Kovář.

Případné dotazy zodpovíme po tréninku nebo zápasech.

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací